Personenalarmering

Met alarmering heeft u in geval van nood 24 uur per dag hulp binnen handbereik. Dat is een veilig gevoel en een goede ondersteuning als u zo lang mogelijk zelfstandig wilt blijven wonen! Diverz heeft twee mogelijkheden: alarmering in huis en mobiele alarmering. Al vanaf €18,50 per maand.

Alarmering in huis
Dit systeem werkt echt alleen binnenshuis en sluiten wij aan op het systeem van uw telefoonlijn. De alarmknop draagt u om uw hals of pols. Is er een noodsituatie? Dan drukt u op de alarmknop. Binnen 45 seconden heeft u dan verbinding met een medewerker van de meldcentrale. 

De centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en onderneemt direct actie op basis van uw melding. Bij spoed stuurt de medewerker onmiddellijk een ambulance, brandweer of politie. Ook informeert de medewerker uw familieleden. Geen spoed? Dan schakelt de medewerker mantelzorg of professionele alarmopvolging in, afhankelijk van de afspraak die we met u hebben gemaakt. Zij hebben dan de sleutel van uw huis en komen u helpen.

Mobiele alarmering (zowel binnen- als buitenshuis)
Voel u veilig in huis en daarbuiten. Alarmering speciaal voor senioren met een druk op knop directe verbinding met de meldkamer voor snelle hulp bij ongevallen. U bent dag en nacht verzekerd van hulp dichtbij! 

Het systeem werkt via een klein, lichtgewicht, oplaadbaar en spatwaterdicht apparaatje met GPS. U kunt nu ook kiezen voor een oplaadbaar alarmhorloge met GPS.  Via de knop maakt u verbinding met uw mantelzorger of met de meldkamer, afhankelijk van uw keuze. De ontvanger weet automatisch waar u bent. Ook als u valt, ontvangt uw contactpersoon automatisch een bericht. Indien ingesteld, verzendt het apparaatje ook een berichtje als u de ingestelde veilige zone verlaat. Mobiele alarmering geeft veel familieleden en mantelzorgers rust.

Graag informeren wij u uitgebreid over de mogelijkheden en kosten. Neem dus gerust contact met op via de mail dienstenteam@diverz.info of bel Diverz 078 620 60 60.