NLdoet: Tuinopfrisdag!

Vrijwilligers gezocht voor NL-doetdag op 15 maart : Maak Zwijndrechtse tuinen voorjaarsproof!

In het kader van NL Doet organiseert Diverz op vrijdag 15 maart van 9.30 tot 15.00 uur een bijzondere Tuinopfrisdag, waarbij vrijwilligers worden opgeroepen om samen met een aantal medewerkers van Diverz de handen uit de mouwen te steken. Het doel is om de tuinen van ouderen in Zwijndrecht lenteklaar te maken, zodat zij kunnen genieten van een frisse start van het voorjaar.

In groepjes zullen vrijwilligers zich samen met Diverz-medewerkers wijden aan eenvoudige werkzaamheden zoals snoeien, onkruid wieden en schoonmaken. Deze activiteiten zijn speciaal ontworpen om de tuinen van ouderen in korte tijd een opfrisbeurt te geven en zo bij te dragen aan hun welzijn.

“We geloven sterk in de kracht van gemeenschap en willen met deze Tuinopfrisdag een positieve impact hebben op het leven van ouderen in Zwijndrecht. Samen met vrijwilligers en een aantal medewerkers van Diverz hopen we een verschil te maken,” zegt Antoinette Tuijtel van Diverz.

De Tuinopfrisdag is een uitstekende gelegenheid voor iedereen die zijn steentje wil bijdragen aan de gemeenschap en een paar uur wil investeren in het geluk van anderen. Het evenement staat open voor individuen en groepen die graag een verschil willen maken in het leven van ouderen.

Aanmelden voor deze bijzondere dag inclusief heerlijke lunch kan per mail via dienstenteam@diverz.info of telefoonnummer 078-6206060.