Meld je aan voor het Diverz jeugdkamp

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud (In groep 3 t/m groep 8) en lijkt het je leuk om in een bosrijke omgeving verschillende activiteiten te doen? Denk aan: dierengeluidenspel, speurtocht, sportieve activiteiten en nog veel meer, ga dan mee met Diverz op jeugdkamp van ma 10 juli t/m za 15 juli.
We verblijven op kampterrein Klein Anker, waar een groot en mooi kamphuis staat, een voetbalveldje aanwezig is en huisjes waarin we slapen.

Wanneer: ma 10 juli 2023 t/m za 15 juli 2023
Waarheen: kampterrein Klein Anker in het plaatsje Stroe (Gelderland)


Met wie: er is plek voor 30 deelnemers, dus schrijf je snel in bij Claudia Groen (sociaal cultureel werker Wijkcentrum Xiejezo) of Najim Baddou (jeugd/jongerenwerker Wijkcentrum Hart van Meerdervoort)
Kosten: €30,- p.p. -betaling in termijnen of een andere betaalafspraak is mogelijk -aanmeldingen van meerdere kinderen uit één gezin (Eerste kind €30,- , Tweede kind €25,- , Derde, vierde, etc kind €20,- p.k.)
Wat mee te nemen: slaapzak, kleding, toiletspullen en een heleboel gezelligheid. T.z.t meer informatie over de inpaklijst.
Aanmelden en meer informatie bij Claudia Groen 0633616645 / c.groen@diverz.info of Najim Baddou 0633616704 / n.baddou@diverz.info

Het jeugdkamp zal onder begeleiding zijn van professionals -en opgeleide en/of ervaren vrijwilligers van Diverz, die bekend zijn met het kampterrein en werken met kinderen in de leeftijdsgroep van 6-12 jaar. Alle medewerkers van het jeugdkamp zijn in het bezit van een bewijs van goed gedrag (VOG)

Lijkt het je leuk om mee te gaan? Laat het ons weten, wij hebben er zin in!