Maaltijdendienst

Het kan iedereen gebeuren, (tijdelijk) niet of nauwelijks voor de eigen maaltijd kunnen zorgen. Dan biedt de maaltijdendienst van Diverz uitkomst.

We hebben verschillende mogelijkheden voor warme maaltijden of koelverse maaltijden voor bewoners in Zwijndrecht. Hierbij is uiteraard ook rekening te houden met allerlei dieetwensen zoals glutenvrij, lactosevrij, zoutarm etc.

Ook kunt u indien van toepassing, korting krijgen via de sociale dienst.

Koelverse maaltijden
Deze maaltijden kunt u langere tijd in de koelkast bewaren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. U warmt de maaltijden op in de magnetron. Heeft u geen magnetron? Geen probleem! U kunt er één in bruikleen krijgen. U stelt zelf uw menu samen uit het grote assortiment vlees, vis, groente, aardappelen, rijst, pasta, enzovoorts. Indien gewenst kunt u uw menu afmaken met salade, soep en een toetje. Eet smakelijk!

Warme maaltijden
De service voor warme maaltijden is bijzonder geschikt voor mensen die de eigen maaltijd niet meer zelf kunnen opwarmen in de magnetron. De warme maaltijd ontvangt u dus al warm van ons en eet u direct op. En als we u nog even kunnen helpen met bijvoorbeeld het snijden van het vlees, dan doen we dat natuurlijk ook. Eet smakelijk!

Hoe werkt het?
U meldt zich aan en bestelt eenvoudig de gewenste koude of warme maaltijden. Dat kan met het formulier dat u van de bezorger krijgt of in de webwinkel www.diverz.uwmaaltijd.nl . Indien nodig helpen we u graag bij het invullen! Neem voor meer informatie en aanmelden gerust even contact met ons op.

Maaltijdendienst Diverz
Klik hier om het volledige artikel te lezen in De Brug