Lancering kookboek ‘Verhalen op je bord’

Lancering Diverz Kookboek ‘Verhalen op je Bord’ een groot succes

Op 19 juni was het feest in Hart van Meerdervoort, want het kookboek ‘Verhalen op je Bord’ van Diverz werd officieel gelanceerd. De deelnemende hobbykoks, hun familie en vrienden verzamelden zich om het prachtige eindresultaat te vieren. De trotse blikken en ontroerende momenten maakten de lancering tot een gedenkwaardig evenement.

Het kookboek bevat recepten en persoonlijke verhalen van lokale hobbykoks, en werd met veel enthousiasme ontvangen. “Het is een 10!” zei deelnemer Marlijn, zichtbaar tevreden met het eindresultaat. Jasmin, een andere deelnemer, voegde toe: “Ik vond het best spannend om mee te doen en vind het bijzonder dat ik dit heb mogen meemaken”.


‘Deelnemen geeft echte verbintenis’
De recepten die in het kookboek staan, zijn door alle deelnemers bereid in wijklocatie Hart van Meerdervoort. “Samen met de andere deelnemers de eigen gerechten bereiden, geeft een echte verbintenis,” aldus een deelnemer. De vreugde en trots waren duidelijk merkbaar, met hier en daar een traantje van ontroering.

Na de officiële presentatie was het tijd om te proeven van enkele gerechten uit het kookboek. De aanwezigen genoten van de heerlijke gerechten en gezelligheid. Het werd een middag vol smakelijke hapjes en levendige gesprekken, waarbij de passie voor koken centraal stond.

Verrukkelijke recepten
‘Verhalen op je Bord’ is meer dan zomaar een kookboek; het is een verzameling van inspirerende verhalen en gezonde, verrukkelijke recepten. Diverz doet zijn naam eer aan door de diverse gerechten: met vlees, vegetarisch en veganistisch. Voor ieder wat wils. Het boek is voor €12,50 verkrijgbaar bij diverse locaties van Diverz, waaronder Hart van Meerdervoort, Xiejezo, Kubiek, De Nederburgh en het kantoor aan het Norderstedtplein 14. Ook bij Boekhandel Vos & Van der Leer en Primera Walburg is het boek te koop. Of bekijk: Diverz kookboek – Diverz