Jongeren

Jouw activiteit uitvoeren

Heb je een leuk idee voor een activiteit of zoek je ruimte om jouw activiteit uit te voeren? Wij kunnen je helpen! We ondersteunen je graag bij het ontwikkelen van je idee tot en met de  uitvoering ervan. En heb je ruimte nodig? In onze accommodaties hebben we tal van ruimtes. Graag bekijken we samen met jou de wensen en mogelijkheden. Komen we er samen uit, dan maken we concrete afspraken over het gebruik van één van onze ruimtes en kun jij aan de slag.

Jezelf verder ontwikkelen

Wil jij dolgraag aan de slag met bijvoorbeeld fotografie, film, muziek maken, muziek draaien (dj), rappen, beats maken, dansen, zingen, schilderen of iets heel anders? Laat het ons weten! Wij helpen je graag om jouw talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. We gaan dan samen op zoek naar de mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld een workshop opzetten en kunnen we je in contact brengen met experts op jouw gebied.

Informatie over een onderwerp

Wil je meer weten over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld over drugs, alcohol, seksualiteit, pesten, scholing, werk, hulpverlening, huisvesting of een heel ander onderwerp? Wij hebben de kennis en gaan graag samen met jou op zoek naar de informatie die jij nodig hebt. Misschien ga je er een werkstuk over maken of wil je er gewoon meer over weten. Wat de reden ook is, neem gerust contact met ons op.