Jongeren

Een luisterend oor

Soms heb je een vraag of probleem en weet je niet zo goed waar je ermee naartoe moet. Ook kan het heel prettig zijn om gewoon even een luisterend oor te hebben. Het maakt niet uit waar het over gaat, bij ons kun je altijd terecht. We luisteren naar je en gaan indien nodig samen met jou op zoek naar de beste oplossing.

Stageplek of vrijwilligerswerk

Zit je op school en zoek je een stageplaats? Wij hebben diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld tijdens verschillende activiteiten! Heel wat jongeren gingen je al voor. Ook als je een leuke, zinvolle invulling voor je vrije tijd zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Als vrijwilliger beteken je iets voor anderen en leer je nieuwe mensen kennen. We hebben altijd mensen nodig voor bijvoorbeeld de vakantieactiviteiten, tienerdisco’s en andere activiteiten. Wil je er meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Ondersteuning voor jonge mantelzorgers

Regelmatig organiseren we een activiteit speciaal voor jonge mantelzorgers. Zorg jij voor familie of vrienden omdat ze dat zelf (tijdelijk) niet kunnen? Kom dan naar de activiteiten die we speciaal voor jonge mantelzorgers organiseren. Je kunt dan even je zinnen verzetten en komt in contact met andere jonge mantelzorgers. Wil je er meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.