Kinderen en jongeren

kinderen

Kinderen

tieners

Jongeren

Kinderen

Voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar organiseren we regelmatig leuke activiteiten. In een aantal wijkcentra hebben we op sommige dagen een kidsclub. Daar kun je gezellig samen met je vriendjes en vriendinnetjes komen knutselen, spelletjes doen en spelen.

Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor meer informatie over de jeugdactiviteiten.

 

De activiteiten vinden plaats in Hart van Meerdervoort, Kubiek en Xiejezo. Kijk hier voor meer informatie.

Mogelijk ook handig, vul vast (indien van toepassing) het AVG formulier in voor toestemming voor foto’s e.d. wanneer uw kind deelneemt aan een van de activiteiten.

U kunt het formulier hier downloaden.

Jongeren

Ben jij tussen de 11 en 23  jaar? Klop dan gerust eens aan bij één van onze jongerenwerkers. Bijvoorbeeld als je een idee hebt voor een leuke activiteit, een stageplaats zoekt of een vraag hebt over seksualiteit, drugs, financiële problemen, criminaliteit, internet, pesten en nog veel meer. Wil je informatie of advies hebben? Heb je een vraag of heb je hulp nodig?  Blijf er niet mee rondlopen en neem vandaag nog contact met ons op.

Vrijwillig Traineeship
Ben je tussen de 16 en 27 jaar? Maak impact! Ga het komende half jaar aan de slag bij verschillende maatschappelijke organisaties in de gemeente Zwijndrecht en werk aan je talenten, skills én je CV!

Bekijk de mogelijkheden hier. 

Ook voor de jeugd tussen 4 en 12 jaar organiseert het jongerenwerk regelmatig leuke activiteiten.

Gedurende het hele jaar vinden er tal van activiteiten plaats voor jeugd en jongeren.

NIEUW: De meidenhuiskamer voor alle meiden uit groep 8, 1e en 2e klassers. Lees hier meer over.