Kinderen en jongeren

foto 3

FF doen met MDT

kinderen

Kinderen

tieners

Jongeren

Schuldenescape

Financieel jongerenwerker

Kinderen

Voor de jeugd van 4 t/m 12 jaar organiseren we regelmatig leuke activiteiten. In een aantal wijkcentra hebben we op sommige dagen een kidsclub. Daar kun je gezellig samen met je vriendjes en vriendinnetjes komen knutselen, spelletjes doen en spelen.

Natuurlijk kun je ook contact met ons opnemen voor meer informatie over de jeugdactiviteiten.

 

Voor kinderen organiseren wij deze zomer tal van leuke activiteiten. Bekijk hier het zomerprogramma en meld uw kind snel aan!

Zomerprogramma 2024

De reguliere kinderactiviteiten vinden plaats in diverse wijklocaties. Bekijk hier welke wijklocatie dichtbij u in de buurt is voor meer informatie of neem contact op met via tel. 078 620 60 60.

Mogelijk ook handig, vul vast (indien van toepassing) het AVG formulier in voor toestemming voor foto’s e.d. wanneer uw kind deelneemt aan een van de activiteiten.

U kunt het formulier hier downloaden.

Jongeren

Ben jij tussen de 11 en 23  jaar? Klop dan gerust eens aan bij één van onze jongerenwerkers. Bijvoorbeeld als je een idee hebt voor een leuke activiteit, een stageplaats zoekt of een vraag hebt over seksualiteit, drugs, financiële problemen, criminaliteit, internet, pesten en nog veel meer. Wil je informatie of advies hebben? Heb je een vraag of heb je hulp nodig?  Blijf er niet mee rondlopen en neem vandaag nog contact met ons op via 078 620 60 60.

Volg ons ook op Instagram.

FF doen met MDT
Ben je tussen de 12 en 30 jaar? Maak impact! Ga het komende half jaar aan de slag bij verschillende (maatschappelijke) organisaties in de gemeente Zwijndrecht en werk aan je talenten, skills én je CV!

FF DOEN is een MDT project. MDT is de afkorting van Maatschappelijke Diensttijd. Doe je mee met MDT, dan ontdek en ontwikkel je jouw talenten, zet je je vrijwillig in voor een ander en/of de samenleving en ontmoet je mensen buiten je eigen leefwereld. Zo maak je niet alleen jezelf, maar ook de maatschappij een stukje sterker. Dus, waar wacht je nog op?

Bekijk de mogelijkheden hier. 

Ook voor de jeugd tussen 4 en 12 jaar organiseert het jongerenwerk regelmatig leuke activiteiten.

Gedurende het hele jaar vinden er tal van activiteiten plaats voor jeugd en jongeren.

NIEUW: De meidenhuiskamer voor alle meiden uit groep 8, 1e en 2e klassers. Lees hier meer over.