Internationale vrouwendag 2023

Een grote opkomst 8 maart tijdens een speciale avond voor vrouwen ter ere van Internationale Vrouwendag 2023. Ruim 60 vrouwen waren aanwezig in onze wijklocatie Hart van Meerdervoort, waarbij vanuit Diverz de insteek “steun en troost” centraal stond in verband met de situatie in Turkije, Syrië, Oekraïne en Iran. Waar vele vrouwen direct of indirect door geraakt zijn.

Alle dames hadden wat te eten meegenomen en het was heerlijk alle hapjes uit de verschillende culturen bij elkaar te zien en te proeven. Tijdens deze avond was er een loterij en werd de vrouwen een ontspannen stoelmassage aangeboden. Gesprekken verdiepten met de “babbelblik voor sterke vrouwen” vol dilemma’s en stellingen. Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen. En op de vraag “Dans je graag?” werd volmondig “Ja” geantwoord. Al gauw ontstond er een ware dansvloer.

Tot slot werden ook nog sieraden en andere (zelfgemaakte) producten verkocht, waarvan de opbrengst naar Turkije en Syrië gaat.

We kijken terug op een zeer geslaagde avond met stuk voor stuk krachtige vrouwen die allemaal op hun eigen unieke manier het verschil maken.