Gratis hulp bij energie besparen

Wilt u in en rondom uw huis energie besparen en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Bent u op zoek naar slimme manieren hoe u uw energierekening omlaag kunt krijgen? Of wilt u weten waar u subsidies kunt aanvragen om uw huis te isoleren?

Weet dat u als inwoner van Zwijndrecht terechtkunt bij Diverz voor informatie, advies en ook voor het laten uitvoeren van energiebesparende maatregelen in uw eigen huis.

Hoe werkt het?
Een opgeleide vrijwillige energiecoach van Diverz komt graag bij u thuis om naar uw persoonlijke woonsituatie te kijken. De coach laat u zien wat de grootste stroom verbruikers in uw huis zijn en geeft u tips op welke manieren u energie kunt besparen. Vaak zijn het kleine aanpassingen die u zelf kunt doen. Zoals het goed instellen van de cv-installatie. De energiecoach helpt u daarbij. Als tijdens het bezoek blijkt dat aanpassingen in uw huis nodig zijn om energie te besparen, kan een vervolgbezoek worden ingepland. Een vrijwilliger van de FIXbrigade helpt dan om bijvoorbeeld tochtstrips aan te brengen, een brievenbus- borstel te plaatsen of gaten en kieren te dichten. De kosten hiervoor hoeft u niet zelf te betalen.

Afspraak maken
Maak nu een afspraak zodat een energiecoach bij u thuis komt kijken! U kunt dat telefonisch of digitaal doen. Neem contact op met Diverz, tel: 078 – 620 60 60 en vraag naar Antoinette Tuijtel. Of stuur een e-mail naar samenenergiebesparen@diverz.info. U kunt ook via www.zwijndrechtgaatduurzaam.nl/energiebesparen het formulier invullen. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Samen energie besparen
In Zwijndrecht slaan de gemeente, woningcorporaties en Diverz de handen ineen om u als inwoner zo goed mogelijk te helpen om te besparen op energie in een koop- of huurhuis. We doen dat vanuit ‘Samen energie besparen’. U staat er immers niet alleen voor!