FF DOEN met MDT start 1 april

Met het project ‘FF DOEN met MDT’ geven we per 1 april 2024 een vervolg aan ons succesvolle MDT project Vrijwillig Traineeship, waar wij de afgelopen jaren met plezier aan hebben gewerkt. Waar het project tot nu toe gericht was op vrijwillige inzet van jongeren bij maatschappelijke organisaties, gaan we ons bij het vervolg ook richten op vrijwillige inzet bij bedrijven en gaan we projectmatig aan de slag met duurzaamheidsdoelen.

MDT is de afkorting van maatschappelijke diensttijd. Als een jongere meedoet aan MDT dan gaan zij hun talenten ontdekken en ontwikkelen, zetten zij zich vrijwillig in voor een ander en/of de samenleving én vergroten zij hiermee hun netwerk. Zo maken zij niet alleen zichzelf, maar ook de maatschappij een stukje sterker.

Met onze drie partners welzijnsorganisatie MeerWaarde, Surplus en Vitis Welzijn hebben we een samenwerkingsverband en trekken we met elkaar op om ‘FF DOEN met MDT’ landelijk succesvol te maken.

Ben jij als organisatie of bedrijf benieuwd wat ‘FF DOEN met MDT’ voor jou kan betekenen? Door een jongere in huis te halen, krijgt jouw bedrijf of organisatie meer inzicht in de manier van werken van Gen Z; door jouw eigen ervaring, door feedback die we ophalen bij de jongeren en door de trainingen die wij voor jou verzorgen rondom Gen Z. Raakt een jongere enthousiast van het ff kijken en FF DOEN? Dan heb je een potentiële nieuwe vrijwilliger/werknemer!

Neem contact op met projectleider MDT Bianca Verdoren via telefoonnummer: 06 82324084.