Festival van Woorden

Na een tijd van voorbereiden is eindelijk hét muzikale project gestart in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. De komende maanden gaat het om lekker met taal bezig zijn en te kunnen zeggen wat je wilt. Het project heet Festival van Woorden en bestaat uit diverse onderdelen en de uitvoering ligt bij Diverz.

Zo zijn er workshops waarbij samen met anderen kan worden gezongen en laten we je kennismaken met het gesproken woord of wel Spoken Word. Alle workshops worden begeleid en er zijn nog plaatsen beschikbaar. De workshops komen in een serie van 3 en worden begeleid door een zangdocent en door de bekende Nederlandse spoken word artiest Elten Kiene. Iedereen uit de gemeente Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht is van harte welkom. Meedoen is gratis.

Workshop Spoken Word/Zing Nederlands met me
Maak kennis met de Nederlandse taal door samen te zingen op vrijdag 12 mei en dinsdag 23 mei van 19.30 tot 21.30 uur in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. De entree is helemaal gratis, graag vooraf aanmelden bij Diverz.

Workshop Zing Nederlands met me
Maak kennis met de Nederlands taal door samen te zingen op 1 juni, 8 juni en 15 juni van 19.30 tot 21.30 uur in wijkcentrum Kubiek in Zwijndrecht. De entree is helemaal gratis, graag vooraf aanmelden bij Diverz.

Workshop Rappen/Spoken Word voor jongeren
Eind mei start er voor jongeren van 8-12 jaar en jongeren van 13-17 jaar een driedelige workshop in muzikantencentrum Diverzity onder begeleiding van Spoken Word artiest Elten Kiene. Check de socials voor meer info.

Uiteindelijk vindt er in september een eindevent plaats met diverse optredens van deelnemers aan de workshops, gecombineerd met professionele optredens. Hierover volgt later meer info.

Kom en doe mee: Neem je buurvrouw, vader/moeder, nichtje of vriend gezellig mee.
Meer informatie over het Festival van Woorden, houd onze social media kanalen in de gaten of bel met 078-6206060.

Het Festival van Woorden wordt mede mogelijk gemaakt door; Cascade, Diverz, gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, gemeente Zwijndrecht en de Rabobank.