Festival van Woorden: nieuwe workshops

De start data zijn bekend van de nieuwe workshops ‘Zing Nederlands met me’ in Cascade en ‘Spoken Word’ voor jongeren in Diverzity

Begin mei zijn we gestart met hét muzikale project in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. De komende maanden gaan we nog meer workshops geven en lekker met taal bezig zijn om zo te kunnen zeggen wat je wilt. Het project heet Festival van Woorden en bestaat uit diverse onderdelen en de uitvoering ligt bij Diverz.

Zo zijn er workshops waarbij samen met anderen kan worden gezongen en laten we deelnemers kennismaken met het gesproken woord of wel Spoken Word. Alle workshops worden begeleid en er zijn nog plaatsen beschikbaar. De workshops komen in een serie van 3 en worden begeleid door een zangdocent en door de bekende Nederlandse spoken word artiest Elten Kiene. Iedereen uit de gemeente Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht is van harte welkom. Meedoen is gratis.

Workshop Zing Nederlands met me in Cascade
Maak kennis met de Nederlandse taal door samen te zingen op dinsdag 20 juni, donderdag 29 juni en donderdag 6 juli van van 19.30 tot 21.30 uur in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. De entree is helemaal gratis graag vooraf aanmelden bij Diverz.

Workshop Spoken Word voor jongeren
Met Elten Kiene je eigen Spoken Word teksten maken. Workshop 2 is op 1,8 en 15 augustus voor jongeren van 13 t/m 16 jaar en workshop 2 is op 2,9 en 16 augustus voor jongeren van 16 t/m 22 jaar. Vooraf aanmelden (deelnemersaantal is beperkt).

De datum voor het eind event is bekend! Op zaterdag 2 september van 15.00 tot 17.30 uur in Spektakel is er een eindevent met diverse optredens van deelnemers aan de workshops, gecombineerd met professionele optredens. Iedereen is welkom. Hierover volgt later meer info.