Energiecoach worden bij Diverz?

Als energiecoach help je huishoudens in Zwijndrecht bewust te worden van hun energieverbruik en stimuleer je ze om energie te besparen. Je draagt als energiecoach je steentje bij aan de energietransitie en zet je in om de aarde goed over te dragen aan de volgende generaties.

Als energiecoach:

  • Breng je huisbezoeken en geef je concreet advies over de mogelijkheden om energie te besparen
  • Help je mensen hun energierekening omlaag te brengen en het comfort in huis te verhogen
  • Krijg je een training om aan de slag te gaan als energiecoach
  • Deel je ervaringen en tips met andere energiecoaches
  • Draag je een steentje bij aan het milieu


Begeleiding energiecoaches
Als voorbereiding krijg je een training over aandacht voor besparen door het nemen van kleine maatregelen en door gedragsverandering. Daarnaast krijg je handvaten hoe je in gesprek gaat met bewoners over isolatie, energiezuinige installaties en het verkrijgen van subsidies. Voor je inzet als coach is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.


Woon je in Zwijndrecht en wil jij mensen in jouw omgeving helpen om energie te besparen?
Meld je dan aan voor een training tot energiecoach!

Hoeveel tijd investeer je?
Voor de training zijn er 2 groepsbijeenkomsten (2,5 uur per bijeenkomst), een online training en zelfstudie van ongeveer 8 uur. Als het kennismakingsgesprek vanuit beide partijen als positief wordt ervaren kan de training zo spoedig mogelijk starten.  Voor de huisbezoeken als energiecoach maakt het niet uit hoeveel uur per week (of maand) je beschikbaar bent. Of dat nu 4 uur per week is of 2 uur per maand: je bent meer dan welkom! Houdt er wel rekening mee dat je ongeveer 3 huisbezoeken doet per maand.

Interesse?
Wil je meer informatie of je aanmelden voor de training? Bel dan naar 078 620 6060 en vraag naar André Lodder, of mail direct via a.lodder@diverz.info.