Samen energie besparen

Gratis hulp bij energie besparen

Wilt u in en rondom uw huis energie besparen en heeft u geen idee waar u moet beginnen? Bent u op zoek naar slimme manieren hoe u uw energierekening omlaag kunt krijgen? Of wilt u weten waar u terecht kunt om subsidies aan te vragen om uw huis te isoleren?

Weet dat u als inwoner van Zwijndrecht terecht kunt voor informatie, advies en ook voor het laten uitvoeren van energiebesparende maatregelen in uw eigen huis.

Hoe werkt het?
Een opgeleide vrijwillige energiecoach van Diverz komt graag bij u thuis om naar uw persoonlijke woonsituatie te kijken. De coach laat u zien wat de grootste stroomverbruikers in uw huis zijn en geeft u tips en adviezen op welke manieren u energie kunt besparen. Vaak zijn het kleine aanpassingen die u zelf kunt doen om energie te besparen. Zoals het goed instellen van de cv-installatie. De energiecoach helpt u daarbij. Als tijdens het bezoek blijkt dat aanpassingen in uw huis nodig zijn om energie te besparen, kan een vervolgbezoek worden ingepland. Een vrijwilliger van de FIXbrigade helpt dan om bijvoorbeeld tochtstrips aan te brengen, een brievenbusborstel te plaatsen of gaten en kieren te dichten. De kosten hiervoor hoeft u niet zelf te betalen. Mooi meegenomen: Door de aanpassingen voelt uw woning ook een stuk fijner en comfortabeler.

Direct aanmelden voor een energiecoach/fixer?
U kunt onderstaand formulier invullen, dan nemen wij vervolgens contact met u op.

Waar kunt u terecht voor meer informatie?
Neem contact op met Diverz, tel: 078 – 620 60 60 en vraag naar Antoinette Tuijtel.
Of stuur een e-mail naar samenenergiebesparen@diverz.info.

Wilt u weten of u nog wel het juiste energiecontract heeft of weten of u recht heeft op energietoeslag? Ook met dit soort vragen kunt u ons benaderen voor (gratis) advies.

Samen energie besparen
In Zwijndrecht slaan de gemeente, woningcorporaties en Diverz de handen ineen om u als inwoner zo goed mogelijk te helpen om te besparen op energie in een koop- of huurhuis. We doen dat onder de noemer ‘Samen energie besparen’. U staat er immers niet alleen voor. Met elkaar willen we ervoor zorgen dat iedere inwoner in Zwijndrecht op een fijne en comfortabele manier kan wonen!