Een echt Zwijndrechts kookboek

Een  kookboek voor en door Zwijndrechtenaren

Werk mee aan een echt Zwijndrechts kookboek. Samen koken en eten verbindt, dat weten we natuurlijk al langer bij Diverz. Hier geven we invulling aan met onze wijkkeukens, kookworkshops en onze KRACHTpunten. En nu brengen we een kookboek uit. Dit wordt een bundeling van recepten met verse en gezonde ingrediënten  voor en door iedereen uit Zwijndrecht.

We zijn daarom op zoek naar recepten met een mooi persoonlijk verhaal , recepten die je mee terugvoeren naar mooie plekken en momenten. Een unieke herinnering, een romantisch verhaal of authentiek familierecept. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het eerste gerecht wat u ooit voor uw partner kookte, het familierecept waarvan u de geheimen van uw oma leerde of het gerecht wat u het meest bij is gebleven van de mooiste reis die u ooit heeft gemaakt.

Er zullen uiteindelijk ca. 25 recepten worden geselecteerd voor in het kookboek. Alle deelnemers krijgen kosteloos het kookboek aangeboden en worden uitgenodigd voor een kookworkshop met Jelle Ferwerda (Smaak van het huis).

Een mooi recept om te delen of meer informatie?
Bel dan naar Diverz via 078 620 60 60 en vraag naar Carola van Dongen of mail direct naar c.vandongen@diverz.info.

OPROEP: Het lijkt ons fantastisch om studenten communicatie en/of journalistiek te betrekken bij het uitschrijven van de recepten. Ben jij die student en heb je een passie voor eten? Neem dan contact met ons op!