Diverz kookboek

Verhalen op je bord

Het kookboek ‘Verhalen op je bord’ is met liefde en passie gemaakt met bijdragen van 24 hobbykoks woonachtig in Zwijndrecht. Het boek bevat een bundeling van lekkere en gezonde recepten en de persoonlijke verhalen áchter het recept. 

Met elkaar eten verbindt. Het is een manier om een brug te slaan tussen mensen en culturen. Dat is wat dit kookboek zo bijzonder maakt. Recepten met een persoonlijke geschiedenis die ongetwijfeld zullen leiden tot inspiratie om eens wat anders uit te proberen in de keuken. 

Het kookboek is te bestellen!
Het kookboek kunt u via deze pagina bestellen. Vul uw gegevens in het formulier hieronder en maak via de QR-code, die u hieronder vindt, het bedrag over. Let op: u dient de QR te scannen via internetbankieren of mobiel bankieren.

Nadat wij de betaling van 17,95 euro (prijs boek en verzendkosten) hebben ontvangen, wordt het kookboek per post naar u verzonden. U ontvangt het pakketje via de brievenbus.

Ook te verkrijgen bij de wijkcentra
Het kookboek kunt u ook kopen in onze wijkcentra, te weten Xiejezo, Kubiek, De Nederburgh, Hart van Meerdervoort en Norderstedtplein. U betaalt 12,50 euro voor het boek en kunt het boek meteen meenemen. Kijk hier voor de adressen en openingstijden van onze wijkcentra.

Neem ook eens een kijkje op onze Foodcommunity
Bent u, net als de hobbykoks uit het kookboek, geïnspireerd door lekker, gezond én betaalbaar eten? En vindt u het leuk om met gelijkgestemden van gedachten te wisselen over recepten? Wilt u graag uw eigen recept en wellicht ook uw verhaal erachter, delen met mensen die ook interesse in recepten en koken hebben?

Neem dan eens een kijkje op onze Foodcommunity. Op deze community vindt u naast gezonde recepten ook tips waar u gezonde en lekkere producten kunt kopen: Facebook Groep ‘Verhalen op je bord’.

QR code om het kookboek te betalen

Helaas wordt door zowel Rabobank als ABN AMRO de mogelijkheid voor betalen met QR code niet ondersteund.

Als u via deze banken wilt betalen, kunt u het beste het bedrag van 17,95 euro overmaken op het bankrekeningnummer van Diverz: NL33RABO0397649797. Onder vermelding van kookboek Verhalen op je bord.

Vergeet niet hieronder uw adresgegevens in te vullen zodat wij het boek naar u kunnen versturen!

Nadat wij de betaling van 17,95 euro (prijs boek en verzendkosten) hebben ontvangen, wordt het kookboek per post binnen 5 werkdagen naar u verzonden. U ontvangt het pakketje via de brievenbus.