Deel jij je lievelingsgerecht met Zwijndrecht?

Jouw recept in een kookboek voor en door echte Zwijndrechtenaren

Samen koken en eten verbindt. Daarom doen we hier bij Diverz al veel mee (bijv. wijkkeuken, kookworkshops) en werken we nu ook aan een kookboek. We willen er een kookboek van maken met zoveel mogelijk verschillende recepten van mensen uit Zwijndrecht. Dus ook die van jou!

Kookboek voorjaar 2024
Het kookboek voor en door Zwijndrechtenaren verschijnt begin 2024. Dit kookboek wordt een bundeling van recepten met (zoveel mogelijk) verse en gezonde ingredi├źnten.

Jouw lievelingsrecept in een professioneel kookboek?
Er zullen uiteindelijk 25 recepten worden geselecteerd voor het kookboek. We zijn op zoek naar recepten
met een mooi en persoonlijk verhaal van mensen van alle leeftijden. Dus of je nu 12, 28 of 91 jaar oud bent, we ontvangen graag jouw recept met een bijzondere herinnering of authentiek familierecept.

We zijn namelijk op zoek naar recepten met een mooi persoonlijk verhaal , recepten die je mee terugvoeren naar mooie plekken en momenten. Een unieke herinnering, een romantisch verhaal of authentiek familierecept. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het eerste gerecht wat u ooit voor uw partner kookte, het familierecept waarvan u de geheimen van uw oma leerde of het gerecht wat u het meest bij is gebleven van de mooiste reis die u ooit heeft gemaakt.

Als deelnemer krijg jij gratis het kookboek en een kookworkshop van professionele kok jelle ferweda (smaak van het huis).

Wij kijken uit naar jouw recept!
Heb je een mooi recept om te delen? Neem dan contact met ons op via 078 620 60 60 en vraag naar Carola van Dongen of mail naar c.vandongen@diverz.info

Vind je het lastig om het gerecht op papier te krijgen, maar wil je wel graag jouw recept met ons delen?  Bel dan gerust even, dan kijken we samen wat er mogelijk is!