De week van het Geld (27 t/m 31 maart)

Tijdens deze speciale Week van het Geld spreekt wethouder Tycho Jansen zijn waardering uit voor het financieel jongerenwerk. Met Michel als boegbeeld in deze rol helpen wij jongeren met vragen over schulden, geld en inkomen. Hij doet dit onder andere op scholen, tijdens jongerenactiviteiten op onze wijklocaties, maar ook via sociale media. Met zijn vlogs ‘Mind your money’ bereikt hij vele jongeren op een laagdrempelige manier.

De gemeente Zwijndrecht is trots op het werk van Michel. Wethouder Tycho Jansen: “Helaas zien we het aantal gezinnen en jongeren met geldproblemen toenemen. Zwijndrecht is de eerste gemeente in Nederland met een financieel jongerenwerker. Daar ben ik trots op, want we zien dat het werkt.

Tijdens de Week van het Geld geeft Michel geldlessen op scholen en kunnen jongeren meer leren over geldzaken door mee te doen aan een leuk spel: De Schulden Escape Game. Interesse in deze game of een andere vraag over geldzaken? Neem contact op met Michel via m.weening@diverz.info of via 06-17964984.