Coming-Outdag 2023

‘Coming-Outdag’ betekent bij Diverz roze koeken voor bezoekers van onze wijklocaties en op het Norderstedtplein werd speciaal de roze loper uitgerold. Ook hing op woensdag 11 oktober op diverse locaties de regenboogvlag uit.

Ieder jaar staan we bewust stil bij wat het betekent om echt jezelf te kunnen zijn en geven we aandacht aan deze speciale dag die staat voor het openlijk uitkomen voor je seksuele geaardheid of genderidentiteit.

Een mooi moment om in gesprek te gaan met bewoners. Nog niet iedereen was op de hoogte van Coming-Outdag en dat leverde leuke gesprekken op. Bezoekers konden kaartjes invullen over dit thema. Dat leverde uitspraken op zoals: ‘Ik vind dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn’. Daar sluiten we ons helemaal bij aan!

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Iedere eerste vrijdag van de maand organiseert Diverz een LHBTIQ+ bijeenkomst bij onze wijklocatie ‘t Klankbord (Klarinetsingel 3 in Zwijndrecht). Neem contact op met Jacqueline van Gent via 078 620 60 60 of per e-mail j.vangent@diverz.info.